Om Boligterapi

En norsk nettbasert interiørtjeneste

Å bruke en nettbasert interiørdesigner gir en fantastisk mulighet til profesjonell interiørhjelp uansett bosted og budsjett.

Boligterapi er et lite interiørfirma som tilbyr interiørhjelp gjennom internett. Boligterapi fokuser på å skape gjennomførte og helhetlige interiører, som gir både glede og ro.

Enten man skal flytte eller pusse opp hjemme, er det lurt å tenke nøye gjennom behov og ønsker for å oppnå best mulig resultat . Kanskje ønsker du i utgangspunktet å fornye og oppdatere stilen, men, er det andre ting man burde forandre som kunne gjort hverdagen lettere? Livene våre forandres og det samme gjør behovene. Kanskje kunne det vært greit med mer sitteplass i stuen, eller en liten arbeidsplass på kjøkkenet, når man først er i gang? Ved å bruke litt ekstra tid på planleggingen, unngår man ofte ergrelse senere, over at ting ikke ble godt nok gjennomtenkt eller tilrettelagt. Tenk på hvordan hjemmet ditt kan fungere best mulig for deg eller dere. Hjemmet skal gi glede og avkobling, ikke frustrasjon. Det skal være godt å komme hjem og finne roen etter en travel hverdag.

Forskning har vist at omgivelsene har stor innvirkning på oss mennesker. Ved å tenke nøye igjennom rommets soner, møblenes plassering, farger og riktig belysning, og ikke minst, beboerens behov, kan man skape gode personlige hjem.

Boligterapi ønsker å hjelpe folk til å skape gode, velfungerende hjem med høy trivselsfaktor. En interiørplan fra Boligterapi vil aldri være overfylt av møbler og dekor. Med fokus på behagelige materialer og farger, god belysning, gjenbruk og upcycling, skaper vi personlige og spennende interiører, som kan glede år etter år. I tillegg til å forhåpentligvis, inspirere til et enklere liv med færre ting og forstyrrelser.

 

Ønsker du en interiørplan skreddersydd til deg og ditt hjem? Les mer på e-tjenester eller se tidligere prosjekter for mer inspirasjon.

Om Boligterapi..

 Mitt navn er Elin  og det er jeg som står bak Boligterapi. Etter flere år med tanker om å starte et interiørfirma tok jeg endelig steget og etablerte Boligterapi i August 2017.

Vi nordmenn tilbringer store deler av livet vårt i hjemmet, og derfor er det så viktig at hjemmene våre fungerer bra for oss. Det er her man skal kunne trekke seg tilbake og lade batteriene, og invitere venner og familie til middag, fest eller filmkveld.

Jeg er tilhenger av ordtaket ´less is more` og er opptatt av å skape luftige rom. Jeg tror virkelig man blir lykkeligere av å ha mindre ting å rydde, vaske og ikke minst være redd for. Man kan skape mye god atmosfære ved å bruke riktige farger og ha få men gode kvalitetsmøbler man er glad i som kan nytes lenge.

Når jeg går i gang med et nytt interiørprosjekt, lar jeg meg ofte inspirere av den stramme elegante italienske stilen, og det behagelige, naturlige og hjemmekoselige nordiske utrykket. i tillegg digger jeg gjenbruk  og´upcycling´, hvor flotte men slitte gamle møbler får ny look og nytt liv. Slike møbler gir karakter og personlighet til et rom og skaper interesse.

Men: det aller viktigste for meg når jeg skal designe et nytt rom, eller hjem, er å skape  en følelse av god stemning, hvor folkene som lever der elsker å bo. Et sted hvor de gleder seg til å tilbringe kvelder og søndagsformiddager, enten alene eller i godt selskap. Et hjem som er lunt og koselig men også stilfult og funksjonelt.

Det er mitt mål, å hjelpe deg til å skape et hjem du er tilfreds i.
Uansett hvor travelt og slitsomt livet kan være til tider, skal det være godt å komme hjem.

 

Trenger hjemmet ditt litt terapi?

La oss skape den gode stemningen sammen!

UTDANNELSE OG RELEVANT ARBEID:

2007-2010 fullført treårig Bachelor i Southampton (BA Interior Design), England  og utdannet interiør designer.

2010-1011  fullført ettårig Interiør design, Master i Firenze, Italia.

2012- 2016 arbeidet innen møbel og interiør med bransjens beste kvalitetsmøbler, og tilegnet meg god kunnskap innen møbel, farger, stoffer og interiør.

Om Boligterapi sine tjenester kan være til hjelp for deg, kan du velge interiørtjeneste fra menyen under e-design, ta kontakt per e-post eller kontaktskjema.
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ikke nøl med å ta kontakt!

KLIKK HER FOR Å LÆRE MER OM E-DESIGN