Forbedringspakken

Dette er den mest økonomi – og miljøvennlige tjenesten.

Vi fokuserer på hvordan vi kan få det du allerede eier til å fungere på best mulig måte.

Noen ganger har man alt man trenger av møbler, pynteputer og stesj, og likevel føler man at noe mangler. Det kan være at interiøret ser tilfeldig og lite gjennomført ut, kanskje rommet skulle vært inndelt i tydeligere soner. Eller, kanskje er det for mange ting som sloss om oppmerksomhet.

Når man flytter rundt på møbler, bilder og pynt man allerede har hjemme kan man ofte oppnå en helt ny ´look´, med minimal arbeidsinnsats og pengebruk. Riktig plassering av møbler og soner kan gi et mer funksjonelt rom, som kan gjøre hverdagen enklere for de som bor der. Det kan være små detaljer, som likevel har stor påvirkning, enten i daglig bruk eller utrykk. Mange synes for eksempel at det kan være vanskelig å plassere bilder og kunst på veggene. Veggene er hvor man hviler øynene på, dermed har de mye å si for uttrykket i rommet. Ved å plassere bilder i grupper enten med andre bilder, eller i sammenheng med møbler kan man unngå at bilder drukner på veggen, eller at ting virker tilfeldig og uorganisert. Man ser seg etterhvert blind i eget hjem, og da kan det være greit å få hjelp at et sett med friske øyne som kanskje kan komme med inspirerende ideer, og forslag man ikke har tenkt på selv.

Denne pakken passer perfekt for deg som ønsker ønsker hjelp til å skape mer helhet og sammenheng i interiøret hjemme, uten å bruke penger på masse nytt. Enten det handler om å finne riktig plass til riktig møbel,  få ideer til hvordan du kan pusse opp eller forbedre møbler du har, slik at det passer bedre inn, eller få dekor å pynt til å binde interiøret sammen, i stedet for å skape mer forstyrrelse og uro.

Ofte er alt som trengs litt omorganisering eller justering!

Her får du:

En detaljert beskrivelse av foreslåtte forandringer av interiøret og begrunnelse gjennom enten:

Plantegning, skisse, moodboard eller beskrivende tekst.

Hvordan du mottar forslaget avhenger av hvilket problem du ønsker hjelp til. Ønsker du å forandre på soner og plassering av møbler vil en plantegning med beskrivelse være det mest forklarende. Ønsker du hjelp å dekorere en utfordrende vegg eller lage bildekollage vil en skisse med forslag til vegg være det mest beskrivende. Eller handler det om helhet av møbler og dekor er en beskrivende tekst, eventuelt med bilder det beste. Det som vil være mest forklarende og tydelig er det som vil bli brukt her.

Priser:

Stue kr:1000,-
Spisestue kr: 1000,-
Spisestue/Spisestue (åpen løsning)
kr: 1500,-
Soverom, barnerom, kontor kr: 1000,-
Gang og entre kr: 800,-

 

 

OBS!

Priser gjelder per rom

og er inkl. mva.

Ønsker du å benytte deg av Forbedringspakken?

# 1.

Fyll ut skjema, skjemaet finner du her:

Forbedringskjema
# 2.

Send e-post med fullt navn og pakken du ønsker og send ved bilder av rommet du ønsker hjelp til.

Send e-post til: boligterapi@boligterapi.no

# 3.

Du vil motta e-post med informasjon om når du kan forvente å få forsalget, betaling og annen informasjon.

# 4.

Du mottar forslaget.

# 5.

Du mottar e-post med spørsmål om forslaget falt i smak, om det er noe du ønsker å forandre eller om du har spørsmål. Dette gir deg muligheten til å få alternativer til ting du kanskje ikke likte like godt, eller få svar på ting du er usikker på. Jeg ønsker at du skal bli mest mulig fornøyd med prosjektet ditt!

Usikker på hvilken tjeneste som passer deg? Ta kontakt så hjelper jeg deg!

boligterapi@boligterapi.no