Om e-design

INTERIØRHJELP PÅ NETT

E-design er en rimelig og tilgjengelig form for interiørdesign som gir deg muligheten til å benytte deg av profesjonell interiørhjelp uansett hvor du bor.

 

Er du klar for å forvandle hjemmet ditt til et sted hvor du nyter å tilbringe tiden din, enten alene, eller sammen med andre?

E-design er en rimelig og tilgjengelig form for interiørdesign som gir deg muligheten til å benytte deg av profesjonell interiørhjelp uansett hvor du bor. Sammen kan vi gi ditt hjem en ny look eller oppgradering, ut i fra hva som passer deg av stil, tid og budsjett. Du velger selv om du ønsker å gå i gang med et enkelt rom, eller hele hjemmet, og det beste av alt, du kan gjøre det i komfort av ditt eget hjem, når det passer deg.

Du sender informasjon om prosjektet ditt; bilder, mål, inspirasjonsbilder og budsjett. Jeg skreddersyr et design kun for deg og ditt hjem. Med fast pris per rom vet du nøyaktig hva du betaler for, og unngår dermed ubehagelige overraskelser.

 

Hvor lang tid tar prosessen?

 

Tid som beregnes avhenger av tjenesten du velger og omfanget av prosjektet.
Forbedring pakken beregnes 1-3 dager
Dekor & styling pakken beregnes 2-7 dager
Full innredning pakken beregnes 7-14 dager

5 Steg

Under finner du en beskrivelse av stegene i prosessen og instruksjoner på hvordan du går frem. Nødvendig informasjon må være mottatt og betaling gjennomført før vi setter i gang design prosjektet. Prosessen er enkel, når du har sendt inn din del, er det bare å lene seg tilbake og glede seg til å motta et design prosjekt skreddersydd til deg og ditt hjem!

# 1

Velg e-design tjenesten du ønsker og fyll ut å send spørreskjema.

Tjenestene finner du her, eller ved å gå på e-design på menyen og trykke e-design tjenester i rullegardinen.

Spørreskjemaene hjelper meg å forstå hva du liker av stil, hva du ønsker å oppnå med designprosjektet, budsjett o.l.

# 2

Send bilder, video og/eller plantegning av rommet

I spørreskjemaet har du mulighet til å legge ved bilder. Ønsker du å legge ved flere bilder kan du sende det til boligterapi@boligterapi.no (husk å skriv fullt navn i e-posten). Du kan også lage en liten video der du filmer rommet i 360 grader, det er helt valgfritt. Ønsker du hjelp til planløsning og plassering av møbler må du også legge ved en plantegning. Plantegningen kan være en enkel håndskisse i fugleperspektiv. Husk å få med alle mål inkludert takhøyde, dør- og vindu mål. Husk å marker hvor stikkontakter og andre uttak er. Se eksempel under.

Trykk her for måle og bilde guide!

# 3

Du mottar en velkomst e-post med informasjon og faktura

Når spørreskjemaet er mottatt, får du en e-post med informasjon om blant annet leveringstid, betalingsinformasjon og spørsmål om noe skulle være uklart.

Du mottar en faktura som må betales før designprosessen starter. Du kan også betale med vipps!

# 4

Send inn inspirasjonsbilder av stiler og interiør du liker.

Har du Pintrest? Send gjerne link til Pintrest board med inspirasjonsbilder som beskriver stiler eller møbler du kunne tenke deg.

# 5

Den gøye delen, designprosessen..

Når nødvendig informasjon er mottatt og betaling gjennomført  tar det fra 1 dag til 2 uker før du mottar forsalget, avhengig av størrelse og omfang på prosjektet.

Deretter har vi én dialogrunde. Det betyr at du kan gi feedback om det er noe som ikke faller helt i smak. Da ser vi etter alternativer til første forslaget, slik at du blir 100% fornøyd.

Sender du spørsmål eller tilbakemeldinger prøver jeg å alltid svare innen en arbeidsdag (mandag-fredag). Det er også viktig at vi kommuniserer effektivt slik at prosjektet kan lykkes best mulig.

 

Fordeler ved e-design:

Komfortabelt,  tidsbesparende og fast pris:

Når du mottar designpakken velger du selv hvor lang tid du ønsker å bruke på å gjennomføre prosjektet og når du ønsker å begynne. Kanskje vil du å bruke helgen til å fornye soverommet, eller kanskje du går med tanker om å renovere frem i tid og ønsker å ha planene klar. Når du har mottatt designpakken står du på egne ben og har frihet til å styre som du ønsker.

Du tar selv mål og bilder og trenger derfor ikke å avtale tid for befaring og møter. Dette sparer deg for planlegging, ventetid og penger. Kommunikasjon foregår gjennom e-post, slik at du kan bruke tid på prosjektet når ønskelig, uten å være bundet til avtaler og møter.

Mange vegrer seg for å bruke interiørdesignere da det fort kan bli svært dyrt. Høye timepriser og usikkerhet rundt hvor mange timer som trengs til prosjektet kan sette en brems på gleden ved profesjonell designhjelp. Boligterapi tar betalt per rom istedet for timepriser, dette gjør at du har full kontroll på hvor mye utgifter som går til selve designplanleggingen.

Er e-design for deg?

E-design passer for deg som:

- Ønsker å ha en interiørplan å følge for å få et gjennomført design som fungerer hos deg.

-Ønsker profesjonell interiørekspertise uten å måtte betale mye.

-Ønsker hjelp til å velge gode å passende møbler som varer lenger en trender.

-Er lei dyre bomkjøp, sofaer som er for stor og møbler i feil farge.

-Er lei av å kjøpe møbler og dekor som aldri ser ut til å passe sammen, og som ønsker et helhetlig utrykk.

-Bor utenfor byer hvor det er vanskelig og dyrt å leie interiørdesigner for å komme på befaring.

 

E-design passer nok ikke for deg som:

-Ønsker en interiørdesigner som også fungerer som prosjektkoordinator, som har kommunikasjon og kontroll på        håndverkere, innkjøp og budsjett.

-Ønsker en interiørdesigner som tar ansvar for innkjøp av møbler, belysning, materialer og lignende.